Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

JOULUTERVEHDYS kulkee lähiseudun tuttaville ja ystäville kätevästi ilmaiseksi Pirkkalaisen joulunumerossa. Jätä heti, ettei unohdu.

Pirkkalainen julkaisee lukijoiden joulutervehdyksiä joulunumerossa ensi keskiviikkona 18. joulukuuta. Lähetä tervehdys viimeistään perjantaina 13.12. Myös kuvan liittäminen on mahdollista.

Tervehdyksen jättäminen sujuu kätevimmin nettisivujemme Lukijat-valikon alta löytyvällä kupongilla. Kirjoita terveisten toivottajien nimi tai nimet terveisten perään.

Tervehdyksiä voi tuoda myös paperille kirjoitettuna konttorillemme. Paperikuponki löytyy tuoreimmasta Pirkkalaisesta. Toivotuksen voi jättää myös sähköpostiin konttori(a)pirkkalainen.com.

Tervehdykset on tarkoitettu yksityishenkilöille. Yritysten jouluterveiset ovat maksullisia ja ne julkaistaan joulunumerossa omilla sivuillaan. Ota niiden osalta yhteyttä ilmoituskonttoriimme.

Mainiota joulun odotusta! Joulunumero on viimeinen tänä vuonna ilmestyvä Pirkkalainen, joten voit toivottaa siinä myös alkavan vuoden toivotukset.