Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

– KUN isoin pommi pamahtaa taivaalle, paineisku tuntuu lähettäjällä luissa ja ytimissä, kertoo Ilkka Jutila.  Hän vastaa kahden muun ampujan kanssa Pirkkalan uudenvuoden ilotulituksen onnistumisesta.

Joulukin on vielä viettämättä, mutta nyt voi jo kertoa, että Pirkkalan uudenvuoden ilotulitus on taas tulossa. Luvat on saatu ja raketit tilattu. Tapahtumapaikkana on urheilukentän pääty. Tulitus näkyy hyvin kaikkialta Vähäjärven rantamilta.

– Noita isompia tähtipommeja ammuttua on samanlainen olo kuin Tuntemattoman sotilaan kasapanoksen heittäjällä, sanoo Ilkka Jutila.
Hän muodostaa yhdessä Kari Sirénin ja Jussi Koskisen kanssa Pirkkalan uudenvuoden ilotulituksen ”ampuryhmän”.
– Ei se auta, vaikka on kuulosuojaimet. Paineisku tulee luita myöten kroppaan, Jutila kuvailee.
Jutila lupaa paljastaa ensi viikon Pirkkalaisen joulun ja uuden vuoden numerossa, mitä hirmupommeja uudenvuoden aattona laitetaan taivaalle.
Tulitus ei kalpene Tampereen suurimmille, päinvastoin.
Tulituksen järjestäjänä ovat Pirkkalainen-lehti ja Pirkkala-seura ja käytännön järjestelyistä vastaavat Jutila pommiryhmineen ja muut paikalliset tahot.
– Taloudellisesti tämä on mahdollista 24 paikallisen sponsorin ansiosta, Jutila kiittelee.
Tilaisuus pidetään urheilukentän huoltorakennuksen edustalla.

Uudenvuoden ilotulitus Pirkkalassa Keskusurheilukentän vieressä (Urheilutie 10) ti 31.12. klo 22.  Ilmainen makkaratarjoilu, Pirkkala-seuran ja seurakunnan tervehdykset ja puhallinmusiikkia klo 22.15. Ilotulitus alkaa klo 22.30. Tervetuloa!