Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

ANNA-MAIJA Eloranta (oik.) on jo ilmoittautunut mukaan ulkoiluystävien     koulutukseen. Kouluttajana kaksi iltapäivää kestävällä kurssilla toimii liikunnanohjaaja Anna Hannula.

Moni ikäihminen viettää kaikki päivät sisällä, koska yksin ei enää uskalla ulos lähteä, eikä ole oikein ketään, kenen kanssa lähteä edes pienelle lenkille.
Harmilliseen tilanteeseen on luvassa helpotusta, kun kunnan liikuntapalvelut alkaa kouluttaa ulkoiluystäviä vanhuksille tammikuussa.
– Idea syntyi yhteistyössä kunnan vanhuspalveluiden, kotihoidon ja asiakasohjaajan kanssa, kertoo koulutusta  vetävä liikunnanohjaaja Anna Hannula kunnan liikuntapalveluista.
Asiakkaat ulkoiluttajille tulevat edellämainittujen tahojen kautta. Ikäihmisten lapset voivat ilmoittaa vanhempansa ulkoilutarpeesta esimerkiksi asiakasohjaaja Päivi Kemppaiselle.
Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.
– Myös he, jotka jo ulkoiluttavat vanhuksia. Nyt he pääsisivät koulutusrinkiin, Hannula vinkkaa.
– Kaksi iltapäivää kestävän kurssin käyneet ulkoiluystävät pääsevät ulkoiluystäväyhteisöön, jossa on tarjolla erilaisia koulutuksia ja tapaamisia.

Ulkoiluystävien koulutus vapaa-aikakeskuksessa (Urheilutie 10) ti 14.1. ja ti 21.1. klo 16.30-19. Ilm. 10.1. mennessä kunnan liikunnanohjaajalle, p. 0503016130. Tekstiviestikin käy.
Lue lisää Pirkkalaisen joulunumerosta 18.12.