Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Marko Jarvan (vas.) valinta Pirkkalan kokoomuksen pormestariehdokkaaksi julkistettiin keskiviikkoiltana Pirkkalan yhteislukiolla pidetyssä tilaisuudessa. Mukana oli myös kansanedustaja, kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen.

Pirkkalan kokoomusyhdistykset käynnistivät kevään 2021 kuntavaalikampanjansa keskiviikkoiltana ja julkistivat samalla kokoomuksen pormestariehdokkaan seuraavalle valtuustokaudelle. Odotusten mukaisesti hän on Pirkkalan nykyinen pormestari Marko Jarva.

– Minulle tärkeää on tehdä asiapolitiikkaa yhteistyössä muiden kanssa. Arvoni tietenkin tulevat kokoomuksesta, Jarva totesi.

Pirkkalan kokoomuksen puheenjohtaja Ari Rautakorpi ja Pirkkalan kokoomusnaisten puheenjohtaja Milla Lindroos perustelivat Jarvan valintaa kokoomuksen pormestariehdokkaaksi jo tässä vaiheessa avoimuudella. – Halusimme julkistaa ehdokkaan ajoissa, jotta kuntalaisilla ja puolueen jäsenillä on mahdollisuus harkita asiaa rauhassa.

Pirkkalan yhteislukiolla pidetyssä tilaisuudessa vieraili myös kansanedustaja, kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen.

Häkkäsen mukaan kokoomuksella on hyvät edellytykset olla myös seuraavien kuntavaalien jälkeen Suomen suurin kuntapuolue, kuten kolmissa peräkkäisissä kunnallisvaaleissa tätä ennenkin. Gallupeissa jo tovin suurimman puolueen viittaa kantaneen perussuomalaisten hän ei usko menestyvän kuntavaaleissa, koska hänen mukaansa perussuomalaisten tärkeinä pitämät asiat, kuten maahanmuutto, eivät ole kunnissa keskiössä.  – Meille tärkeitä teemoja kunnissa ovat palvelut, työpaikat ja talouskehitys.

Lue lisää ensi viikon Pirkkalaisesta.