Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

JUSSI Viita esittelee Soljaan kerrostaloon valmistunutta ylimmän kerroksen loft-asuntoa, joka tuo hieman luksusta asumiseen.

Soljan alue rakentuu kovaa vauhtia. Noin 1500 asukkaalle kaavoitetulla alueella asuu jo muutama sata ihmistä. Kukkulakaupungiksi suunnitellusta Soljasta löytyy tällä hetkellä niin värikkäitä townhouseja, rivitaloja kuin kerrostalojakin. Parhaillaan alueella rakennetaan myös lastentaloa, johon tulee päiväkoti ja alakoulu.

Soljaan on muuttanut asukkaita Pirkkalasta, Tampereelta ja Nokialta. Tiedon Pirkkalaiselle kertoi projektipäällikkö Jussi Viita rakennusliike T2H:sta, joka on rakentanut Soljaan jo kaksi loppuunmyytyä kerrostaloa. Kolmas on lähdössä rakentumaan.

– Kerrostaloasuminen on nyt suositumpaa kuin koskaan. Sekä nuoret että vanhat hakevat helppoutta asumiseen. Kaupungistuminen on trendi, Viita kuvailee. Pirkkala ei Viidan mielestä ole kehyskunta, vaan rinnastuu jo Tampereeseen taajaman jatkuessa kaupunkiin.

Lue lisää Soljasta huomenna ilmestyvästä tuoreesta Pirkkalaisesta.