Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PIRKKALALAISEN pitkän linjan roots-muusikon, rumpali Ville Lehtovaaran keikkakalenteri tyhjeni tyystin koronaepidemian myötä, mutta rumpupalikoita hän ei ole heittänyt naulaan. Muusikko voi tehdä töitä etänäkin. Kuva: Kaisa Korpela

Muusikko, rumpali Ville Lehtovaara sen keksi.
Koronaviruksen takia työttömäksi jäänyt pirkkalalainen aloitti työttömien muusikkokavereidensa kanssa projektin, jonka tuloksena syntyi parissa viikossa koronahuolta ja -paniikkia rauhoittava biisi.
Don´t Let Coronavirus Drag You Down -single julkaistiin digitaalisena  tänään perjantaina Youtubessa ja Spotifyssa.
– Biisin viesti on, että ei anneta periksi, eikä masennuta, Lehtovaara sanoo.
– Otetaan tästä tilanteesta irti kaikki vähäinenkin hyvä ja pidetään pilke silmäkulmassa. Vaikka keikkakalenterissa on hiljaista kuin haitaristin häissä.
Lehtovaara korostaa, että biisi syntyi täysin koronaohjeistuksen mukaisesti.
– Jokainen soittaja äänitti oman osuutensa etätyönä – kotonaan, studiollaan tai työhuoneellaan niin, että missään vaiheessa kukaan ei tavannut toisiaan. Ettei nyt vaan sattuisi mitään.
Mukaan biisin tekoon saatiin eri puolilta Suomea liuta suomalaisia roots-muusikoita. Juuri tätä kappaletta varten muodostettu kokoonpano on nimeltään Corona Kings.

Corona Kings: Don´t Let Coronavirus Drag You Down -biisi kuultavissa tästä päivästä lähtien Youtubessa ja Spotifyssa.

Lue lisää Lehtovaaran projektista ensi viikon printtilehdestä tai nettilehdestä.