Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

 

Yksityiseen Vekara-päiväkotien ketjuun kuuluva Temppu Vekara aloittaa toimintansa Kyöstillä Lehtimäentiellä 20.8. Tontti on vastapäätä vanhusten palvelukeskus Pirkankoivua. Kyseessä on Pirkkalan ensimmäinen yksityinen päiväkoti. Liikunta-, luonto- ja ympäristöpainotteisen päiväkodin viidessä ryhmässä on tilaa yhteensä 90 lapselle.

- Tähän mennessä tulonsa päiväkotiin on virallisesti vahvistanut 50 lasta. Paikkoja on vielä vapaina kaikenikäisille lapsille, kertoo Vekara-päiväkotien toimitusjohtaja Tarja Vikström.

Hoito maksaa kuukaudessa perheen ensimmäiseltä lapselta 20 euroa ja sen muilta lapsilta 10 euroa enemmän kuin kunnallisessa päivähoidossa. Temppu Vekaraan tulee ruoka lähellä sijaitsevasta pirkkalalaisesta Tiinan Kotiruoka -yrityksestä.

Kunnan varhaiskasvatuspäällikön Liisa Almusan mukaan päivähoidon kasvupaine hoidetaan Pirkkalassa ainakin toistaiseksi yksityisellä palvelutarjonnalla. Seuraavaa yksityistä päiväkotia on kaavailtu Pereelle.

 

Lue lisää oheisesta näköislehdestä tai printti-Pirkkalaisesta.