Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

SUPPAILU on yksi tämän kesän suosikkiharrastuksia. Soili Vihtakarin kuvasta ilmenee, että hauska laji on laajojen piirien suosiossa.

Pirkkalainen-lehti on vielä tänään keskiviikkona 22.7. kesätauolla, mutta jo ensi viikolla suosittu kesäkuvakisa ja muut aiheet palaavat parrasvaloihin printti-Pirkkalaisen 29.7. myötä. Kun lähettää maanantaihin mennessä kuvan "Kesäkuulumisia! -nimiseen kisaan, voi otos hyvinkin näkyä jo ensi viikon printti-lehdessä.

Koronarajoitusten sävyttämän kesän aikana on matkailtu kotikulmilla niemiä ja notkelmia tutkimassa ja mökkeillen, joten mukavia otoksia varmaan löytyy. Pontimena osallistumiselle ovat hyvän mielen lisäksi palkinnot: voittaja saa kameralaukun (arvo 100 e), kakkonen 60 euron lahjakortin Pirkkalan Citymarkettiin ja kolmonen 40 euron arvoisen lahjakortin Kuva-Kuismalle. Yksi osanottaja voi lähettää kaksi kilpailuotosta.

Kesän kunniaksi arvomme kaikkien heinäkuun loppuun mennessä kisakuvia lähettäneiden kesken yllätyspalkinnon ensi viikolla. Kannattaa siis lähettää kesäkuumisia jo lähiaikoina!

Pirkkalaisen kuvakisa Kesäkuulumisia kutsuu. Lähetä kuvasi (enintään 2/osanottaja) sähköpostilla toimitus(at)pirkkalainen.com tai nettisivujemme www.pirkkalainen.com Jätä kuva-lomakkeen kautta. Viestin otsikoksi tunnus "Kuvakisa". Kuvia julkaistaan kesän mittaan ja kilpailuaikaa on 26.8. asti. Voit myös tuoda kuvia konttorimme ma-pe klo 9-13.