Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalaisen lukijoiden perinteinen kesäkuvakilpailu on kesän -14 keleihin räätälöity "Pitkä kuuma kesä". Se käynnistyy juuri nyt!

Pirkkalainen julkaisee kuvia sivuillaan kesän mittaan. Uutuutena Facebook -sivuillamme on kuva-albumi, johon lisäämme kuvat lehtijulkaisun jälkeen. Koko kesän kuvasato on siis tarkasteltavissa siellä.

Palkinnot jaetaan kisan kolmelle parhaalle: ne ovat 1) 100 euron lahjakortti Kuva-Kuisma -liikkeeseen, 2) 60 euron lahjakortti Pirkkalan Daddy´s Dineriin ja 3) 40 euron lahjakortti Kuva-Kuismalle.

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan 7 kappaletta "Ransu Karvakuonon pikkujuttuja ja ruokapakinoita" kirjaa ja 3 kpl koivun lehden muotoista Pirkkala-löylymittaria. Kisan ratkaisu julkistetaan 27. elokuuta 2014 lehdessämme.

Säännöt: Kisaan voi jättää kuvia 17. elokuuta asti, korkeintaan kaksi kuvaa / osallistuja. Lähetä kuvat osoitteella toimitus(at)pirkkalainen.com tai kätevästi nettisivujemme Lukijan kuvien "Jätä kuva" -lomakkeella. Viestiin alkuun tunnus "Kuvakisa".

Paperikuvat os. Pirkkalainen, Suupantie 2 A, 33960 Pirkkala. Mukaan kuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä mielellään myös tietoa, ketä kuvassa on ja mitä siinä tapahtuu.

Paperikuvia voi jättää myös Kuva-Kuisma -liikkeeseen Partolassa (Citymarketin talo, Palmrothintie 2). Kuva-Kuismalla kesän ajan tarjous: kuvakisan osallistujat saavat teettää 10 paperikopiota mistä tahansa kuvistaan ilmaiseksi, kun tulevat muistikortin, kameran tai tikun kanssa paikan päälle.

Ota heti osaa ja katso tuoreimmat kuvat ensi viikon 2.7. lehdestä!