Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan hölkkä järjestetään tuttuun tapaan Vähäjärven ympäristössä elokuun ensimmäisenä keskiviikkona 6.8. Koko kylän liikuntatapahtumassa on sarjoja niiin lapsille, hölkkääjille kuin kilpahuipuille. Hölkän ovatkin ottaneet omakseen yhtä lailla perheet, kuntoilijat ja kansallisen tason kilpajuoksijat.

Viime vuonna Vähäjärvelle tuli huonossa säässä 292 osanottajaa. Tapahtuman vetäjiin kuuluva Hannu Saarijärvi Viimeiset pirkkalaiset -yhdistyksestä toivoo hyvää keliä tapahtumapäivälle ja arvioi, että kisakoneisto kestää jopa 400-500 osallistujaa. Hän kannustaakin pirkkalalaisia rivikuntoilijoita rohkeasti mukaan Pirkkalan hölkkään.

- Meillä on hyvät yhteistyökumppanit ja palkinnot. Mitali jokaiselle maaliin juosseelle, lahjakortteja ja arvontapalkintoja kuntosarjassa sekä pokaalit lasten sarjoissa, Saarijärvi vinkkaa.

Tapahtumaan voi ilmoittautua paikan päällä tai netissä. Osanottomaksu on 13 e, mutta nuorimmilta (tytöt ja pojat 12 ja 14 v) sitä ei peritä. Osa maksuista annetaan seurakunnan diakoniatyölle käytettäväksi liikuntavälineiden hankintaan.

Pirkkalan hölkän järjestävät Viimeiset pirkkalaiset ja Pirkkalan Hiihtäjät.

Lue lisää oheisesta näköislehdestä 16.7.