Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Reipin kauniissa perinnemaisemassa hummataan ensi lauantaina. Alueella vietetään silloin Hummafestiä, joka tarjoaa nähtävää, kuultavaa ja kokemista kaikenikäisille koko päivän ajan.

Kello 11 käynnistyvän päiväohjelman aikana voi tutustua Reipin tilan maatiaispihan kaikenkarvaisiin eläimiin ja seurata erilaisia näytöksiä, muun muassa ratsuväen näytöstä klo 13. Luvassa on myös keppihevosesitys ja -kisa. Reipin kotiseutumuseokin on avoinna, ja tapahtuman aikana esitellään Pirkkalankylän uutta luontopolkua. Klo 16 päättyvään päiväohjelmaan on vapaa pääsy.

Hummafestin kello 16 alkava iltaohjelma tarjoaa Suomen huippukantria ja -folkia. Lavalle nousevat Huojuva lato ja Petty Pilgrims, Duo Riikka Rauhala&Katja Härkin ja Pehtoori All Stars. Iltaohjelman pääsymaksu on 10 e (aik., yli 12-v.).

Lue Hummafestistä enemmän oheisesta näköislehdestä 23.7.