Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

SISÄMINISTERI Maria Ohisalo (vihr.) vieraili Pirkkalan Partolassa kauppakeskus Veskan edustalla perjantaina.

SISÄMINISTERI Maria Ohisalo vieraili Pirkkalassa kuntavaaleja vauhdittamassa ja paikallisia vihreitä tsemppaamassa viime perjantaina. Vierailu tapahtui varsin pienellä julkisuudella, koska Ohisalon tulosta kerrottiin vasta aivan tapahtuman alla koronaturvallisuuden ja vaihtuvien rajoitusten takia.

Rentoon farkkukuosiin pukeutunut Ohisalo nosti Partolassa kauppakeskuksen edessä esiin puolueen valtakunnalliset pääteemat ilmastonmuutoksen torjunnan, koulutuksen ja mielenterveyden, joka on noussut vahvasti esiin varsinkin nuorisolle tärkeänä asiana.

Vihreiden pormestariehdokas Sirpa Repo kertoi Ohisalolle tekemästään aloitteesta. Siinä hän ehdottaa Pirkkalassa järjestettäväksi mielenterveyden ensiapukoulutusta muun muassa opettajille ja muille, joille ongelman tunnistaminen on työssä tarpeen.

Ohisalo otti kantaa myös raideliikenteeseen. Pirkkalassa vihreät on ottanut selkeän myönteisen kannan raitiotien laajentamisaikeisiin Pirkkalaan Härmälän kautta, kunhan meneillään olevan seudullisesta laajennushankkeesta on saatu riittävät selvitykset hintatietoineen hankesuunnitelman myötä.

Lue lisää Pirkkalaisesta ke 9.6.