Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Viime viikolla juostu Pirkkalan hölkkä houkutteli Vähäjärven maastoon juoksemaan, hölkkäämään ja kävelemään ennätysmäärän osanottajia. Lähtöviivan taakse asettui kaikkiaan 330 liikunnan harrastajaa.

Erityinen mielenkiinto kohdistui paikalle saapuneeseen tuoreeseen SM-mieheen, Kalevan kisojen 10.000 metrin voittajaan Lewis Koririin. If Länkeniä edustava huippujuoksija yritti rikkoa hallussaan olevan Pirkkalan hölkän reittiennätyksen, mutta se jäi tällä kertaa haaveeksi. Maalissa mies kertoi, että helle ja kova tuuli vaikeuttivat juoksua. Kelpo suorituksen Korir silti teki, sillä hän juoksi 10,6 kilometrin matkan aikaan 32.02. Voitto oli ylivoimainen, sillä ero kakkoseksi tulleeseen Vetelin Urheilijoiden Ari-Pekka Lassilaan venyi 3 minuuttiin 50 sekuntiin.

Hölkän tulokset löytyvät tämän viikon Pirkkalaisesta ja Pirkkalan hölkän nettisivuilta. Katso tapahtumakuvia Pirkkalaisen facebook-sivuilta.

Suomenmestari Lewis Korir oli sarjassaan ylivoimainen. Miehen juoksutyyli sai ihailevia kommentteja yleisöltä.