Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

KUNTA  myy Kyöstin vanhan maatilan yli satavuotiaan päärakennuksen huutokaupalla. Kunta pidättää itsellään kuitenkin oikeuden olla myymättä, jos ylin tarjous ei ole tarpeeksi korkea.

PIRKKALAN kunta pistää Kyöstin yli satavuotiaan päärakennuksen myyntiin huutokaupalla. Kunnanhallitus päätti toimesta maanantaina. Kunnalla ei ole enää talolle tarvetta, kun siinä toiminut päiväkoti muutti keväällä Soljaan.
Kyösti on Pirkkalan vanhoja mahtitiloja. Päärakennuksen pihalla ja läheisillä Pyhäjärven huviloilla on vietetty herraskaista elämää 1900-luvun alussa. Tilan maat ulottuivat pitkälle.
Vanhoista suurista viljelysmaista on jäljellä huutokauppaan kuuluva 1462 neliön tontti. Rakennus on suojeltava eikä sitä saa purkaa.

Asemakaavassa tontti ja talo on osoitettu asuinrakennusten ja asumiseen verrattavissa olevien yksityisten palveluiden korttelialueeseen.
Kohde tulee myyntiin Huutokaupat.com-sivustolle.

Lue lisää Pirkkalaisesta ke 16.6.