Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

RANKKUKISA menossa. Onnistuisiko tämä Pirkkalaisen kuvakisan punarinta paremmin kuin Englannin pelaajat EM-kisoissa?

PIRKKALAINEN-lehti ei ilmestynyt kesätauon vuoksi 21. heinäkuuta, mutta ensi keskiviikon lehteen 28.7. voi jo lähettää kesäkuvia ja muuta aineistoa.

Lukijoiden Kesätunnelmia-kuvakilpailuun on saapunut muun muassa tämä Harri Leppäsen otos, jossa palataan vielä Englannin kannalta surulliseen lopputulokseen päättyneeseen jalkapallon EM-finaaliin. Kuvan punarinta oli typertyneestä ilmeestä päätellen Englannin kannattaja. "Rankkukisa, mä verän kyl eka", tuumii kuvaaja fotostaan.

Kesäkuvat lähetetään sähköpostitse osoitteeseen toimitus(at)pirkkalainen.com tai kätevästi suoraaan nettisivujemme "Jätä kuva" -lomakkeella. Se löytyy "Lukijat"-valikon alta. Viestien alkuun tunnus Kuvakisa.

Paperikuvia voi tuoda Pirkkalaisen toimitukseen arkisin klo 9-13 tai lähettää postissa.

Kilpailuaikaa on 20. elokuuta asti. Kisat parhaat palkitaan 150 euron arvoisella kameralaukulla, 60 euron lahjakortilla Citymarkettiin ja 40 euron lahjakortilla Kuva-Kuisma -liikkeeseen.