Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

KURIKAN ja Linnakallion suunnalla autoilevat ovat saaneet jonotella ruuhka-aikoina moottoritien ylittävän Linnakorven sillan työmaalla. Työt jatkuvat vielä pari kuukautta.

MOOTTORITIEN ylittävän Linnakorven sillan korjaustyöt jatkuvat lokakuun loppuun asti Kurikan ja Linnakallion välissä. Sillan toinen kaista on ollut pitkään suljettuna, mikä on aiheuttanut jonotusta varsinkin työmatkaruuhkien aikana.


– Suurin työ on ollut liikuntasaumalaitteen uusinta sillan eteläpuolella. Ohjelmassa on vielä muitakin kunnostustöitä ja lopuksi päällystys, kertoo rakennuttajainsinööri Mikko Kemi Pirkkalan kunnalta.
– Urakka on sopimuksen mukaan valmis lokakuun loppuun mennessä, Kemi kertoo.
Autoilijoiden kannattaa miettiä kulkureittinsä harkintansa mukaan Kurikan ja Linnakallion suunnalla. Ajoittain sillalla joutuu odottamaan vastaantulevaa liikennettä väistettäessä, mutta hiljaisena aikana paikka on ohitettavissa sujuvasti.
Sillalla ei ole ollut käytössä työmaan aikaisia liikennevaloja.