Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PIRKAT on saanut riveihinsä myös pari tasokasta paluumuuttajaa, kun välivuoden jälkeen maalivahti Joona Pesonen (kuvassa) ja puolustaja Juuso Mutikainen ovat jälleen mukana. Kuva: Anssi Koskinen

PIRKKALAN Pirkat on lähdössä alkavaan kauteen intoa puhkuen tulevana sunnuntaina.

Toiseksi korkeimmalla sarjatasolla salibandyn Divarissa pelaava miesten joukkue on saanut nuoria vahvistuksia liigaa myöten. Vastaavasti muutamia kokeneempia pelaajia on siirtynyt alemmille sarjatasoille.
– Joukkueemme on entistäkin urheilullisempi ja nälkäisempi. Joukkueessamme on paljon urallaan vielä eteenpäin pyrkiviä pelaajia, Pirkkain päävalmentaja Petri Järvenpää iloitsee.
Uusista nimistä voidaan mainita Aleksi Peltola, Elmo Luoto ja Tomi Kolkkanen, joilta kaikilta löytyy kokemusta liigasta. Kaksi ensin mainittua kuului viime kaudella SM-pronssia voittaneeseen Nokian KrP:n joukkueeseen.
Pirkat aloittaa Divarissa nyt kolmannen peräkkäisen kauden. Viime kausi päättyi 10. sijaan, mutta nyt sitä lähdetään parantamaan.

VIIME kautta varjosti monelta osin korona. Juuri nyt ovat näkymät paljon valoisammat.

Pirkat on ilmoittanut Salibandyliitolle ottavansa otteluihin yleisöä 180 katsojaan saakka eli käytössä on 75 prosenttia vapaa-aikakeskuksen istumapaikkakapasiteetista. Seura suosittelee yleisölle maskin käyttöä ja käytössä on käsidesiä.

Kapteeni Sami Ärlig toivottaa katsojat tervetulleeksi lehtereille, jos koronarajoitukset sen vain sallivat. Viime kausi ilman yleisöä oli tympeää myös pelaajille.
– Tavoitteena on pelata joka pelissä voitosta ja antaa meille joukkueena mahdollisuus pelata kevään pleijareissa, Ärlig sanoo.
Kevään jatkopeleihin pääsee runkosarjan seitsemän parasta.

Pirkat–Hawks (Helsinki), Divarin sarja-avaus su 12.9. klo 17 Pirkkalan vapaa-aikakeskuksessa.