Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

TAMPEREEN messu- ja urheilukeskuksessa vietetään tämä viikonloppu käsityömessujen merkeissä.

TAMPEREEN messu- ja urheilukeskuksessa ovat parhaillaan menossa käsityöalan suurmessut. Paikalla voi bongata myös innokkaan käsityöharrastajan, ampujahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen, joka opastaa ja antaa vinkkejä makramee-solmeiluun.
Euroopan suurin kuluttajille suunnattu käsityöalan messutapahtuma Suomen Kädentaidot järjestetään tänä vuonna 25. kerran.
Tapahtuma on houkutellut vuodesta toiseen useita kymmeniä tuhansia kävijöitä. Samanlainen väenpaljous on odotettavissa nytkin, joten perjantaista sunnuntaihin Sarankulmassa on odotettavissa ruuhkia liikenteessä. 25-vuotisjuhlavuoden teemoja ovat taito, taidokkuus ja taitavat tekijät.

Paikalla on noin 600 näytteilleasettajaa. Messupäivien ohjelmassa on muun muassa muoti- ja työnäytöksiä ja sukankudonnan SM-kilpailut.

HYVÄ ohje Pirkkalan risteyksissä liikkuville on vältellä messujen päivittäisiä alku- ja lopetusaikoja, jolloin ruuhkat ovat Ilmailunkadulla, Partolassa ja moottoritiellä suurimmillaan.

Suomen kädentaidot -messut Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa pe 12.11.-su 14.11. Avoinna pe 10-18, la 9-18, su 10-17.