Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Pirkkalainen julkaisee lukijoiden joulutervehdyksiä ilmaiseksi joulunumerossa ke 23. joulukuuta 2020. Lähetä tervehdys viimeistään to 18.12. Tervehdyksessä voi toivotella Hyvää Joulua omin sanoin tuttaville ja ystäville. Myös kuvan liittäminen on mahdollista.

HUOM! Kirjoita terveisten toivottajien nimi tai nimet 150 merkin viestikenttään terveisten perään siinä muodossa kuin haluat niiden lehteen tulevan.

Ensimmäiseen nimisarakkeeseen kirjoita lähettäjän koko nimi (sitä ei kopioida viestiin).

Tervehdykset on tarkoitettu yksityishenkilöille. Yritysten jouluterveiset ovat maksullisia ja ne julkaistaan joulunumerossa omilla sivuillaan. Ota niiden osalta yhteyttä ilmoituskonttoriimme p. 050 567 5374.

Mukavaa joulun odotusta! Joulunumero on viimeinen tänä vuonna ilmestyvä Pirkkalainen, joten voit toivottaa siinä myös alkavan vuoden toivotukset.

Ennen kupongin lähetystä muista ratkaista oheinen turvakoodi. Kirjoita neljä siinä tummalla näkyvää merkkiä kenttään. Jos merkit ovat epäselviä, napauta pyöreää nuolisymbolia, jolloin merkit muuttuvat.