Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Pirkkalaisen Merkkipäivä-palstalla voit kertoa ilmaiseksi muillekin tasavuosista, julkaista vihkikuvan ja kertoa vauvauutiset. Lähetä keskiviikon lehteen tarkoitettu aineisto viimeistään maanantaina kello 10.

Ilmaispalsta on tarkoitettu onnitteluja ja uutisointia varten. Mikäli sinulla on "Pannu kuumana" ja haluat esittää synttärikutsun tutuille tai juhlistaa vauvan syntymää hieman näyttävämmin, se hoituu erillisellä maksullisella ilmoituksella. Kolmen sentin korkuinen kutsuilmoitus maksaa 25 euroa (sisältää alv:n) ja kuuden sentin ilmoitus 50 euroa (sis. alv). Kirjoita silloin viestiisi "haluan maksullisen ilmoituksen". Maksulliseen ilmoitukseen voit valita mieleisesi piirroskuvan, esimerkiksi ruusun tai kahvipannun! Voit aina myös asioida suoraan puhelimitse ilmoituskonttorin kanssa (03-3143 1914) tai piipahtaa paikan päällä, mikäli haluat.

Huom! Muista ratkaista lomakkeen alla oleva turvakoodi ennen lomakkeen lähettämistä. Kirjoita kuvassa olevat neljä merkkiä kenttään.