Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Tervetuloa lausumaan mielipiteesi - painava, asiallinen, hauska, miten vaan - Pirkkalaisen Lukijalta-palstalle!

Kirjoita mielipide ohessa olevaan tilaan tai liitä esimerkiksi valmis word-tiedosto. Voit lisätä myös kuvan. Huomaa maksimikoko.

Kirjoita Viesti-kenttään tekstisi perään nimesi tai nimimerkkisi sen mukaan, kummalla haluat esiintyä lehdessä. Nimi ei siirry tekstin perään henkilötietolomakkeesta.

Toimitus tarvitsee aina myös oikean nimesi ja ainakin yhden yhteystietosi (sähköpostiosoite, osoite tai puh. numero). Nimimerkillä esiintyessäsi nimesi jää vain toimituksen tietoon.

Reilu peli: mikäli tekstisi sisältää kritiikkiä nimeltä mainittuja henkilöitä kohtaan, on myös sinun esiinnyttävä oikealla nimelläsi etkä voi käyttää nimimerkkiä.

Napakka teksti luetaan paremmin, joten ole ytimekäs.  Koska käytössä on rajoitettu tila, toimitus tarvittaessa lyhentää kirjoituksia. Lyhentämisen yhteydessä ei muuteta tekstisisältöä oleellisesti.

Huom! Voi jättää napakan mielipiteen myös tekstiviestinä tai WhatsApp-viestinä 0400 991513.

Muista ratkaista lomakkeen alla oleva turvakoodi ennen lomakkeen lähettämistä. Kirjoita kuvassa olevat neljä merkkiä kenttään.